Mikä on Kuulutko Sukuuni -tapahtuma 7.−8.10.2023?

Suomen suurin sukututkimustapahtuma Vantaan ammattiopisto Varian Hiekkaharjun toimipisteessä, osoitteessa Tennistie 1, 01370 Vantaa

Sukuja ja sukuseuroja eri puolilta Suomea

Vantaan Seudun Sukututkijat ry:n nyt jo 23. kerran järjestämä Kuulutko Sukuuni -tapahtuma on Suomen suurin sukututkimus- ja sukuseuraväen kohtaamispaikka. Kolme mielenkiintoista yleisöluentoa kumpanakin tapahtumapäivänä, tietoiskuja sukututkimuksen aloittamisesta, sukuseuran perustamisesta, DNA:sta ym. Näyttelyosastoilla on sukututkijoita, sukuja ja sukuseuroja sekä sukututkimusharrastusta tukevia yhteistyökumppaneita eri puolilta Suomea. Edellisessä tapahtumassa vuonna 2019 oli reilut 90 näytteilleasettajaa, ja yleisöä viikonlopun aikana kävi kolmisentuhatta eri puolilta Suomea.

Yleisöllä on tapahtumaan, luennoille, tietoiskuihin ja näyttelyosastoille vapaa sisäänpääsy. Nähtävää ja koettavaa löytyy kaikille sukuasioista kiinnostuneille, niin aloittelijoille kuin vanhoille konkareillekin.

Tapahtumapaikalla on Vantaan ammattiopisto Varian oppilaiden pitämä kahvio ja lounasruokala. Tarjolla on edullista ja herkullista kotiruokaa iloisten ja kohteliaiden nuorten tarjoamana.

Lisätietoja tapahtumasta löydät näiltä sivuilta

%d bloggaajaa tykkää tästä: