Lisätietoja

Vantaan Seudun Sukututkijat ry:n järjestämä Kuulutko Sukuuni -tapahtuma on Suomen suurin sukututkimus- ja sukuseuraväen kohtaamispaikka. Tapahtuma on järjestetty jo kaksikymmentä kertaa, useimmiten Vantaan Hiekkaharjussa Tennistiellä.

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 9.-10.10.2021 kokonaan verkossa. Nähtävää ja koettavaa löytyy kaikille sukuasioista kiinnostuneille, niin aloittelijoille kuin vanhoille konkareillekin. Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy, mutta osallistuminen vaatii ennakkorekisteröitymisen.

Esiteltävänä on sukuja eri puolilta Suomea. Luentoja ja tietoiskuja sukututkimuksen aloittamisesta sekä aihepiireistä oppivelvollisuus 100 vuotta, suomalainen sanomalehdistö 250 vuotta, geneettinen sukututkimus sekä käsinkirjoitetun tekstin automaattinen tunnistaminen.

Näyttelyosastot korvataan nyt näytteilleasettajien omilla verkkoesityksillä, joista osa on tiettynä kellonaikana esitettäviä ja osa koko tapahtuman ajan näkyvissä olevia verkkosivuja, Youtube-videoita tms. Näytteilleasettajien ohjelmasta kootaan tapahtuman sivustolle yhteinen aikataulutettu luettelo.

Viime vuosina tapahtumassa on ollut reilut 90 näytteilleasettajaa: sukututkijoita, sukuja ja sukuseuroja sekä sukututkimusharrastusta tukevia yhteistyökumppaneita. Yleisöä on viikonlopun aikana käynyt Tennistiellä yleensä kolmisen tuhatta.

Jos sinulla on kysyttävää tapahtumasta ja sen ohjelmasta, aikataulusta tai mistä tahansa, niin laita sähköpostia osoitteeseen info@kuulutkosukuuni.com.

%d bloggaajaa tykkää tästä: