Osasto 25

Vantaa-Seura – Vanda Sällskapet ry

Vantaa-Seura on aktiivinen kotiseutuyhdistys, jonka tavoitteena on tutustuttaa ihmiset lähiympäristöönsä, sen historiaan, kulttuuriin ja tapahtumiin. Teemme aktiivista kotiseututyötä koko Vantaan alueella, välitämme tietoa alueen upeasta menneisyydestä ja talletamme vantaalaista suullista ja visuaalista perinnettä.

Vantaa-Seura toivottaa kaikki kotiseudun historiasta ja tapahtumista kiinnostuneet, niin syntyperäiset, tänne muuttaneet kuin muuten vain alueesta kiinnostuneet tervetulleiksi mukaan yhdistyksen toimintaan. Kun tuntee omat kotikulmansa, on niissä myös helpompi viihtyä! Teemme kotikulmia tutuksi järjestämällä runsaasti tapahtumia sekä julkaisemalla Helsingin pitäjä – Vantaa – vuosikirjaa, josta löytyy runsaasti tietoa kaikille historiasta kiinnostuneille.

Tietoa tapahtumistamme ja muusta toiminnasta löytyy yhdistyksen verkkosivuilta: https://vantaaseura.fi/. Verkkosivuiltamme löytyy myös putiikki, jonka kautta voi tilata itselleen Helsingin pitäjä- Vantaa -vuosikirjaa sekä muita julkaisuja ja tuotteita!

%d bloggaajaa tykkää tästä: