Osasto 9

MyHeritage

Perusarvojemme; innovaation, myötätunnon ja monimuotoisuuden ohjaamana MyHeritage antaa käyttäjälleen mielekkään löytämisen kokemuksen, joka yhdistää menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden. Siihen MyHeritage käyttää kehittyneitä mätsäysteknologioita, miljardeja kansainvälisiä historiallisia tietoja ja kotona tehtäviä DNA-testejä

Tutustu MyHeritageen osoitteessa https://www.myheritage.fi/about-myheritage/

Aloita oman sukusi historiaan tutustuminen osoitteessa www.myheritage.fi

MyHeritagen Tietopankki

MyHeritage Tietopankki on hyödyllinen verkkosivusto MyHeritage-työkalujen ja teknologioiden sekä yleisten, sukututkimukseen ja DNAhan liittyvien asioiden oppimiseen. Sivustolla on laaja valikoima ilmaisia oppimateriaaleja, jotka auttavat sinua ymmärtämään, kuinka voit hyödyntää MyHeritagea. Sivuston suomenkieliset artikkelit, ohjevideot ja webinaarit kattavat monenlaisia aiheita ja sisältävät runsaasti vinkkejä kaikille, aloittelijoista kokeneisiin sukututkijoihin.

Miljardit historialliset tiedot MyHeritagessa 20:15 Juha Vuorela

MyHeritagessa käytettävissäsi on yli 15 miljardia historiallista tietoa eri puolilta maailmaa. Sukella historiallisten tietojen kokoelmiin, tutustu taustalla olevaan teknologiaan ja opi, kuinka löydät tietoja esivanhemmistasi.

DNA-yleiskatsaus 21:45 Juha Vuorela

MyHeritage tarjoaa lukuisia ominaisuuksia, joita voit hyödyntää DNA-tulostesi ja sukupuutietojesi tutkimisessa. Ne auttavat sinua paremmin ymmärtämään sukulaisuussuhteita. Nämä ominaisuudet voivat tarjota sinulle hyödyllisiä vihjeitä ja jopa ehdottaa sukulaisuussuhdepolkuja, joiden avulla voit selvittää, miten sinä ja DNA-osumasi saatatte olla sukua toisillenne.

Erilaiset osumat MyHeritagessa 19:06 Juha Vuorela

Asiaa avainteknologioista, joiden avulla sukulaisten löytäminen MyHeritage-sivustolla on nopeaa ja helppoa. Tutustu Smart Matches -, Record Matches -, Instant Discoveries ™- sekä DNA-osumiin ja saat hyödyllisiä vinkkejä näiden teknologioiden hyödyntämisestä sukututkimuksessa.

A picture containing logo

Description automatically generated

YHTEYSTIEDOT

MyHeritage
annikka.heikura@myheritage.com

Kuulutko sukuuni -tapahtuman aikana 9. – 10.10.2021 saat ylimääräisen 24 %:n (14 €) alennuksen tämän hetken tarjoushinnasta. Hinta sinulle 45 €, kun käytät koodia:

Koodi: KUULUTKODNA%d bloggaajaa tykkää tästä: